Un nou scandal la Poliția Petroșani? VIDEO

După descinderea procurorilor DIICOT și reținerea/ arestarea preventivă a polițistului Gabriel Bașta, pentru că proteja un grup infracțional care se ocupa cu trafic de țigări, un alt polițist este acuzat de presupuse legături cu lumea interlopă.

Polițistul este rudă cu un localnic care are legături cu lumea interlopă, respective dosar penal pentru infracțiuni contra persoanei. Acuzațiile sunt făcute în mediul public de către o persoană care ar fi participat la o reglare de conturi. Mărturisirea lui ar putea duce la o nouă anchetă, dacă organele abilitate vor lua în considerare așa-zisul autodenunț. 

Video: 

Polițistul a fost acuzat public că-i ducea la ”execuții” pe afaceristul Pavel Tisaru, care este chiar finul său. Persoana care susține că judiciaristul din Poliția Petroșani ar fi fost șoferul care îi ducea pe interlopi la execuțiile în stil mafiot, comandate de Pavel Tisaru, susține că poate depune mărturie și chiar acceptă testul poligraf, pentru a se constata că spune adevărul.

Facem mențiunea că Observatorul Național TV  îi va acorda polițistului dreptul de a-și spune punctul de vedere vis-a-vis de acuzațiile care-i sunt aduse. Acesta ne poate contacta pe toate adresele din secțiunea de contact a site-ului. În virtutea dreptului la liberă exprimare, drept pe care Poliția Petroșani nu-l respectă, după cum puteți vedea mai jos.

 

Noi vom publica punctul de vedere al angajatului Poliției Petroșani, dacă acesta va dori să răspundă acuzațiilor apărute în mediul on-line.