Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  Un pensionar a crezut că va avea parte de sex cu o tânără!

  PUBLICAT ÎN

  Un recidivist dependent de etnobotanice și iubita lui, amatoare de droguri și ea, sunt acuzați că au tâlhărit mai multe persoane din municipiul Hunedoara, pentru a face rost de bani pentru droguri. Bărbatul ieșise de câteva zile din pușcărie și și-a reluat activitatea infracțională în care a implicat-o și pe concubina sa. Pe una dintre victime, un pensionar din Hunedoara, cei doi l-au ademenit cu o partidă de amor.

  ”Întrucât nici unul dintre inculpați nu desfășura activități lucrative, fiind astfel lipsiți de resurse materiale, cu atât mai mult cu cât amândoi consumă cu regularitate substanțe denumite generic etnobotanice, la data de 20.11.2022 au decis să sustragă bani sau bunuri de la diverse persoane de pe raza municipiului Hunedoara. (…) Cei doi inculpați s-au deplasat împreună la locuința persoanei vătămate, în vârstă de 62 ani. (…) După ce inculpata a bătut la ușa persoanei vătămate și aceasta a deschis a întrebat dacă o servește cu cafea și țigări. Persoana vătămată a refuzat-o pe inculpată și a intenționat să închidă ușa locuinței, însă nu a reușit întrucât inculpatul, pe care persoana vătămată nu-l văzuse inițial, a pătruns brusc în imobil. După ce a pătruns în camera locuinței inculpatul a luat de pe o măsuță un telefon mobil, marca Samsung Galaxy A02s (…), iar inculpata a luat un recipient cu deodorant marca BU, aflat pe aceeași măsuță, iar de pe alt corp de mobilier a luat un pachet de țigări marca Kent, început, în care se mai aflau aproximativ 10 țigarete”, se arată în rechizitoriul procurorilor. Iubita recidivistului a vândut telefonul unei cunoștințe motivându-i că l-a primit de la un bătrân cu care a făcut amor.

  I-a propus sex oral, dar l-au jefuit!

  Suspecta i-a spus recidivistului că știe un pensionar cu care a mai întreținut relații sexuale în schimbul unor sume de bani, așa că imediat și-au pus planul în aplicare. ”Inculpata a purtat timp de aproximativ două minute o convorbire telefonică cu persoana vătămată. În cadrul convorbirii inculpata i-a comunicat că are nevoie de suma de 50 de lei, fiind dispusă ca în schimbul acesteia să întrețină raporturi sexuale orale. Persoana vătămată a fost de acord și i-a transmis inculpatei să vină la locuință. (…) Pe timp de noapte, în intervalul orar 23:30-23:40, în timp ce persoana vătămată se afla la garsoniera fostei sale soții a auzit o bătaie în ușă și crezând că a venit inculpata, s-a ridicat din pat și s-a dus să deschidă. În momentul în care a deschis ușa, în locuință au pătruns brusc și fără acordul persoanei vătămate, inculpatul și inculpata. (…)Cei doi (…)au sustras portofelul persoanei vătămate confecționat din piele de culoare neagră, în care se aflau cardul de sănătate emis pe numele acesteia, mai multe cupoane de pensie, o iconiță și suma de aproximativ 200 de lei, precum și două telefoane mobile”, se mai arată în dosar. Cei doi tineri au fost trimiși în judecată de procurori pentru furt calificat în formă continuată, dosarul fiind la Judecătoria Hunedoara.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...