UPDATE: DIICOT-ul și ofițerii de la Crimă Organizată au descins în Valea Jiului – VIDEO EXCLUSIV

În timpul perchezițiilor care au avut loc azi în Valea Jiului au fost găsite droguri de mare risc la locuința unui suspect.

Ofițerii de la Crimă Organizată au intrat pe fir, după ce au fost efectuate mai multe cumpărări autorizate de droguri de la traficanți.
Bilanțul este de 4 suspecți și 14 martori. Cei 4 suspecți de trafic de droguri sunt: Lăcătuș Nicolae Andrei, Goman Marius Alin, Muntean Bobi și Muntean Ioan. Suspecții și martorii sunt audiați în aceste momente la DIICOT B.T. – HUNEDOARA.


Încă de la primele ore ale dimineții polițiștii de la Crimă Organizată însoțiti de jandarmi au efecutat trei percheziții domiciliare la o grupare care se ocupa cu traficul de droguri si acte comise cu violență.
Împotriva acestei grupări care a produs teroare în Valea Jiului, în special în orașul Petroșani, au fost depuse mai multe plângeri penale din partea mai multor cetățeni. De fiecare dată, suspecții au fost cercetați în stare de libertate de către procurori.
Potrivit unor surse de încredere, gruparea anihilata de către DIICOT si Polițiștii de la Crimă Organizată, se ocupa cu proxenetismul, traficul de droguri, dar si cu comiterea de infracțiuni cu violență.
La sediul DIICOT au fost conduse 17 persoane.