Update: Dubele IPJ-ului la cheful de pensionare al comisarului Buruiană – VIDEO EXCLUSIV

0

Actuala conducere a IPJ Hunedoara a anunțat “toleranță zero” față de cei vinovați. Din dispoziția şefului IPJ, comisar şef Ovidiu Bîrlea, a fost constituită o comisie de anchetă care trebuie să stabilească abaterile comise de politisti. Cercetarea va fi atent urmărită de şeful institutiei iar la finalul ei vor fi luate cele mai aspre sancțiuni permise de lege împotriva vinovaților.


Situație revoltătoare în condițiile în care angajații structurilor Ministerului de Interne (pălmașii din teren) se plâng că nu au carburanți îndeajuns pentru a putea patrula ori mașinile sunt rablagite și ajung la intervenții punându-și viața în pericol. Și este și normal să se plângă dacă ne gândim că mașinile IPJ Hunedoara sunt folosite pentru a merge la chermeze ori alte activități care nu au legătură cu munca de poliție.
Avem și un exemplu elocvent petrecut la Densuș. Ieri, la orele amiezii, comuna din Țara Hațegului roia de polițiști din cadrul IPJ Hunedoara, dar nu pentru o acțiune de combatere a criminalității. Polițiștii îmbarcați în autospecialele IPJ-ului erau la o chermeză. La petrecerea de retragere din activitate a comisarului Aurel Buruiană, cel care a condus ani de zile un post de poliție comunal, dar a avut și o trecere subtilă pe la comanda Poliției Municipiului Petroșani. Locația a fost bine aleasă, o pensiune retrasă din Densuș, ferită de ochii curioșilor, dar nu și de cei ai jurnaliștilor. Curios este că pontul a venit tocmai din ”interior” semn că nu toți invitații l-au apreciat pe Buruiană. Oricum, polițiștii invitați au dat bir cu fugiții după ce au aflat că ”a venit presa”, iar unul dintre ei a fost atât de precipitat încât a avariat dubița de poliție, a abandonat-o dând bir cu fugiții.
Ar mai fi de spus că, din informațiile noastre, petrecerea a fost ”supravegheată” și de alte structuri ale MAI. Curios este de ce ”băieții” nu au acționat pentru a-i prinde în flagrant pe cei care este posibil să fi comis o abatere în momentul în care au folosit dubele și mașinile de poliție în interes personal. Vom reveni pe larg cu toată povestea de la petrecerea buclucașă și cu reacția conducerii IPJ Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here