Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  UPDATE-VIDEO : ANAF-UL a descins la aniversarea lui BALOO

  PUBLICAT ÎN

  UPDATE- Comisarii antifraudă au aplicat sancțiuni în valoare de zeci de mii de lei în urma controalelor desfășurate sâmbătă în stațiunea montană Straja. Din păcate aceștia au reușit să strice un eveniment deosebit care a avut loc această stațiune iar o parte din administratorii cabanelor se vor adresa instanțelor de judecată pentru anularea proceselor verbale date de către agenții  ANAF-ului. 

  ,,Au venit la mine la cabană în control și mi-au dat o amendă de 27.000 lei(adică 270 milioane lei vechi)  iar motivul este halucinant adică eu am dat unui client factură și chitanță pentru cazare iar ei au spus că nu e bine așa și că trebuia să le dau și bon fiscal ! Mi-au  spus lasă că plătești 135 de milioane în 48 de ore și scapi ! Au căutat cu orice preț să amendeze pe toată lumea și nu a contat pentru ei că noi plătim o mulțime de taxe și că ne desfășurăm activitatea corect  .Voi merge la instanță pentru anularea procesului verbal”,a declarat un cabanier din Straja.
   Nu  mai puțin de 60 de comisari de la ANAF – Antifraudă, însoțiți de jandarmi, au descins astăzi în stațiunea montană Straja. Aceștia verifică restaurantele, spațiile de cazare, centrele de închiriat schiuri și centrele de închiriat echipament montan. Inițial, angajații ANAF au luat masa prin diverse restaurante gândindu-se că nu vor primi bon fiscal. Spre surprinderea lor au primit, dar n-au vrut să plece cu mâna goală și au demarat și o serie de controale amănunțite. „Vă dați seama că și -au plătit mâncarea și trebuie să-și recupereze și ei banii, că doar nu sunt  proști să-i lase la firmele la care au mâncat. Mai deranjat de ei a fost ursul Baloo, pentru că au acționat ca niște țărani, să arate ei cine sunt în fața turiștilor. Puteau să-i ia discret la control pe cabanieri și patronii din stațiune, dar să nu-i incomodeze pe oameni, să le strice vacanța”, spune unul dintre turiștii aflați în Straja.

   

  SPONSORIZATE

  CNAIR: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE ( >12 T) PE FONDUL CODULUI ROȘU DE CANICULĂ

  În contextul avertizării de cod roșu de caniculă emisă de Administrația Națională de Meteorologie...

  ITM HUNEDOARA: Măsuri de protecție în perioade cu temperaturi extreme ridicate

  (ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr.99 din 29 iunie 2000)În sensul O.U.G nr.99/2000, prin temperaturi extreme...

  STS: Mii de apeluri la 112 în weekendul cu primul cod roșu extins de caniculă

  Pe perioada de valabilitate a primului cod roșu de caniculă extins pentru mai mult...

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  GUVERNUL ROMÂNIEI INTRODUCE MĂSURI STRICTE PRIVIND SIGURANȚA RUTIERĂ: PERMISUL DE CONDUCERE POATE FI REȚINUT PENTRU 72 DE ORE

  Începând de astăzi, șoferii români care refuză testarea pentru alcool sau substanțe psihoactive, ori...

  MEDIC STOMATOLOG, UCIS ÎN PROPRIUL CABINET

  Un medic stomatolog din Brăila a fost găsit mort în propriul cabinet, într-un incident...

  AUTOTURISM RĂSTURNAT PE AUTOSTRADA A1 ÎN ZONA PECICA

  Astăzi, pe autostrada A1, la kilometrul 568, în zona Pecica, un autoturism s-a răsturnat...