UPDATE-VIDEO : ANAF-UL a descins la aniversarea lui BALOO

UPDATE- Comisarii antifraudă au aplicat sancțiuni în valoare de zeci de mii de lei în urma controalelor desfășurate sâmbătă în stațiunea montană Straja. Din păcate aceștia au reușit să strice un eveniment deosebit care a avut loc această stațiune iar o parte din administratorii cabanelor se vor adresa instanțelor de judecată pentru anularea proceselor verbale date de către agenții  ANAF-ului. 

,,Au venit la mine la cabană în control și mi-au dat o amendă de 27.000 lei(adică 270 milioane lei vechi)  iar motivul este halucinant adică eu am dat unui client factură și chitanță pentru cazare iar ei au spus că nu e bine așa și că trebuia să le dau și bon fiscal ! Mi-au  spus lasă că plătești 135 de milioane în 48 de ore și scapi ! Au căutat cu orice preț să amendeze pe toată lumea și nu a contat pentru ei că noi plătim o mulțime de taxe și că ne desfășurăm activitatea corect  .Voi merge la instanță pentru anularea procesului verbal”,a declarat un cabanier din Straja.
 Nu  mai puțin de 60 de comisari de la ANAF – Antifraudă, însoțiți de jandarmi, au descins astăzi în stațiunea montană Straja. Aceștia verifică restaurantele, spațiile de cazare, centrele de închiriat schiuri și centrele de închiriat echipament montan. Inițial, angajații ANAF au luat masa prin diverse restaurante gândindu-se că nu vor primi bon fiscal. Spre surprinderea lor au primit, dar n-au vrut să plece cu mâna goală și au demarat și o serie de controale amănunțite. „Vă dați seama că și -au plătit mâncarea și trebuie să-și recupereze și ei banii, că doar nu sunt  proști să-i lase la firmele la care au mâncat. Mai deranjat de ei a fost ursul Baloo, pentru că au acționat ca niște țărani, să arate ei cine sunt în fața turiștilor. Puteau să-i ia discret la control pe cabanieri și patronii din stațiune, dar să nu-i incomodeze pe oameni, să le strice vacanța”, spune unul dintre turiștii aflați în Straja.