Vasile Jurca, primarul orașului Petrila: Bazin de înot construit în Petrila

Petrilenii ar putea avea ocazia ca, până la finalul anului viitor, să poată înota în noul bazin didactic de înot care urmează să fie construit la Școala gimnazială nr. 5.
Pe raza oraşului Petrila nu există niciun alt bazin de înot, iar prin acest proiect se urmăreşte implicarea tineretului şi a elevilor în activităţi sportive şi totodată se va pune accentul pe dezvoltarea armonioasă a acestora prin practicarea sportului şi petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut.
Vasile Jurca, primarul orașului Petrila a primit vestea că CNI, care este finanțatorul acestui proiect, a semnat contractul de proiectare și execuție a acestei importante investiții publice. Mai mult, a fost fixat și un termen de execuție a lucrării, care este de 10 luni.
”Dacă toate lucrurile vor merge bine, în toamna viitoare se va putea înota în bazinul de înot. Este un nou obiectiv îndeplinit pentru a oferi elevilor și tineretului din orașul Petrila o dotare necesară pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă prin practicarea sportului și pentru asigurarea unor condiții optime pentru realizarea unor performanțe școlare la acest nivel”, a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.