Vaslui: Un polițist a împușcat în cap un tânăr!

Un polițist din Vaslui a împușcat, în această după-amiază, un tânăr în vârstă de 27 ani, din Zona Industrială din Vaslui

 
În momentul în care bărbatul a lăsat mașina și a fugit, polițistul l-a somat să oprească, a alergat după el și a apucat să-l prindă de umeri, din spate,  în timp ce avea pistolul în mână. Atunci arma s-a descărcat, iar glonțul l-a lovit în cap, scrie vremeanoua.ro.

Victima se numeste Adrian Munteanu și are 27 ani. Trăia în concubinaj cu o tânără vânzătoare la un magazin din Zona Industrială și au împreună un copil. Este cunoscut ca un recidivst, cu trei dosare penale, toate în regimul circulației.  A fost cercetat în 2016, pentru două situații în care a condus fără permis de conducere și a refuzat recoltarea de probe de sânge în vederea determinării alcoolemiei, iar în prezent este cercetat pentru o faptă din 2017, când a condus fără permis de conducere, sub influența alcoolului. Anterior acesta a fost reținut și s-a aflat sub control judiciar.
 
Din primele informații, se pare că acesta a fost nevoit să folosească arma din dotare întrucât bărbatul se opunea arestării.