Vaslui: Un polițist a împușcat în cap un tânăr!

0

Un polițist din Vaslui a împușcat, în această după-amiază, un tânăr în vârstă de 27 ani, din Zona Industrială din Vaslui

 

În momentul în care bărbatul a lăsat mașina și a fugit, polițistul l-a somat să oprească, a alergat după el și a apucat să-l prindă de umeri, din spate,  în timp ce avea pistolul în mână. Atunci arma s-a descărcat, iar glonțul l-a lovit în cap, scrie vremeanoua.ro.

Victima se numeste Adrian Munteanu și are 27 ani. Trăia în concubinaj cu o tânără vânzătoare la un magazin din Zona Industrială și au împreună un copil. Este cunoscut ca un recidivst, cu trei dosare penale, toate în regimul circulației.  A fost cercetat în 2016, pentru două situații în care a condus fără permis de conducere și a refuzat recoltarea de probe de sânge în vederea determinării alcoolemiei, iar în prezent este cercetat pentru o faptă din 2017, când a condus fără permis de conducere, sub influența alcoolului. Anterior acesta a fost reținut și s-a aflat sub control judiciar.

 

Din primele informații, se pare că acesta a fost nevoit să folosească arma din dotare întrucât bărbatul se opunea arestării.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.