VIDEO – EXPLOZIV! Un comisar șef de poliție demască abuzurile din sistem și cere intervenția urgentă a Ministrului de Interne, pentru a se face dreptate!

Sunt plătiți regește să ne apere, să fie un exemplu pentru societate, să vegheze la siguranța noastră. Din păcate, tot mai des aflăm de alte preocupări ale lor, preocupări care ajung în zona interlopă, de răfuieli pentru supremație, de pile,
de trafic de influență, de șantaj ori alte fărădelegi. De polițiști este vorba doamnelor și domnilor, mai exact de cei din Valea Jiului. Și să fiu și mai precis, de cei din Lupeni, acolo unde pare că șefii IGPR și Ministerul de Interne nu au nici o putere.
Pe modelul ”Caracal”, unde știm cu toții că Poliția era la cheremul interlopilor, și Poliția Lupeni pare că s-a pliat. Numai că aici lupta se duce între polițiști. Cei ”nepiloși”, hotărâți să-și facă datoria cu seriozitate sunt țința abuzurilor colegilor lor fără pic de respect față de jurământ și uniformă. Față de noi, de cetățeni în primul rând.
Mulți dintre dumneavoastră știți că am luptat împotriva abuzurilor, că am demonstrat cu subiect și predicat putreziciunea din IPJ Hunedoara. Că am arătat afacerile oneroase. Asemenea unor interlopi răzbunători s-au întors împotriva mea, dar am câstigat, pentru că adevărul câștigă întodeauna.
Ceea ce veți auzi în emisunea de astăzi, dezvăluirile pe care oameni din sistem le fac, neregulile petrecute la Poliția Lupeni, sunt de necrezut. Amenințări cu moartea, oameni corecți șicanați, amenințați, umiliți, iar lista poate continua. Ceea ce se întâmplă
la Lupeni, unde mai toți polițiștii sunt fini, rude, cunoștințe, etc, nu doar că ar trebui să ne pună pe gânduri, ci chiar ar să ne facă să ne temem de o instituție a statului. Pasivitatea conducerii IGPR față de această circă și față de acești angajați este de netolerat. Pasivitatea conducerii MAI, a ministrului în sine este iarăși de neînțeles. Cât despre șefii de la județ, de la IPJ Hunedoara, nici nu are rost să discutăm, pentru că chiar ei tolerează și, poate, încurajează cea ce se întâmplă la Lupeni.
Așadar vă invit să priviți o emisiune explozivă, mărturia unui om cu o carieră militară de apreciat, victimă a sistemului opresiv de la Lupeni.

VIDEO