VIDEO – FILMAREA COMPLETĂ A EVENIMENTULUI: Răfuială în Petroşani.Bodyguard reținut de polițiști !

5

VIDEO-FILMAREA COMPLETĂ A EVENIMENTULUI: Răfuială în Petroşani

A fost bătaie generală la Petroșani, județul Hunedoara. Un bodyguard de la un cazinou din oraș, ce se afla in mașină, a fost scuipat și i-a fost lovită mașina cu piciorul de către un tânăr din județul Gorj. De aici totul a degenerat și s-a transformat într-un scandal monstruos.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se poate observa foarte clar cum s a desfăşurat evenimentul.

Bodyguard-ul se năpusteşte asupra tânărului şi îl îmbrâncește iar prietenii tânărului fără nicio ezitare, sar și îl lovesc pe bodyguard. Bătaia se mută din parcare în cazinou, unde bodyguard ul este bătut cu bestialitate de grupul de tineri din județul Gorj, iar după ce își revine, acesta se duce la mașină,  își ia spray-ul paralizant și îl folosește împotriva celor care l-au bătut.

Incidentul a avut loc în data de 01.06.2019, iar pentru tânărul din județul Gorj, care în ziua următoare avea programată nunta, petrecerea burlacilor a fost cu ghinion, deoarece acesta a fost luat de ambulanţă şi dus la spital, unde a fost operat de urgență și din păcate a rămas fără un rinichi.

 

Astăzi, polițiștii de la Poliția Petroșani însoțiți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, l-au reținut pentru 24 de ore, pe Hegheș Vasile Andrei,bodyguard-ul din cazinou, urmând ca acesta să fie prezentat în cursul zilei de mâine la Parchetul de pe lângă Judecătria Petroșani.Hegheș Vasile Andrei, nu este la prima abatere de acest gen. Anul trecut a agresat un copilaș, medicii din Timișoara fiind nevoiți să-i scoată splina.

VIDEO- REȚINERE :Hegheș Vasile Andrei

 

VIDEO- PERSOANE IMPLICATE ÎN SCANDAL! AU PRIMIT CONTROL JUDICIAR PENTRU 60 DE ZILE!

 

Potrivit IPJ-Hunedoara, membrii grupul din județul Gorj, care au fost implicați în scandalul monstruos, se află la această oră în cercetări la Parchetul de pe lângă judecătoria Petroșani.

UPDATE: COMUNICAT IPJ-HUNEDOARA

Azi, in data de 05.06.2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani în colaborare cu polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, au
efectuat o razie, ocazie cu care au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Petroșani, cunoscut cu antecedente penale, fiind reținut pe o perioadă de 24 de ore in baza ordonanței de reținere pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală, lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice și măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de alți doi tineri in vârstă de 35 de ani si respectiv 29 de ani, ambii din județul Gorj, deoarece, toți au fost implicați într-o agresiune petrecută în data de 01.06.2019, într-un club din municipiul Petroșani. Agresorul in vârstă de 35 de ani, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani cu propunere de arestare preventivă.

 

Vom reveni cu amănunte!

5 COMENTARII

  1. Niște “oameni” care căutau ceea ce au primit,doar ca nu se așteptau sa primească atât de mult de la un singur om,rușine lor și cinste lui,nu a făcut decât să se apere,nu înțeleg de ce ar trebui condamnat pentru asta.De când legitimă apărarea este o infracțiune???

  2. Bine spus Ramona..de “când” legitima apărare este “infractiune”..Romani care judeca..si nu au vazut ce sa întamplat acolo nu stiu decat sa condamne..si Judecatori proști si analfabeti cum numai la noi gasești asa ceva..”Corupți”omul are Familie e un Familist convins..astia care au sarit pe iel.sunt Rahați care au venit la Keops de la Tg jiu..sa Racoleze Femei🤬..ptr prostitutie..nu sunt prima data aici..iam întalnit in 2015..tot cu asa ceva au venit la Keops..am si prietene care au fost urmarite de acel baiat chelios🤬🤬niște jeguri de oameni Violatori toti..te prinde singura si te baga in mașina cu japca🤬🤬meritau mult mai multa bataie..dar din pacate Bodiguardul se afla singur in acel moment..

  3. Cine comentează tot smecheri sa înțelegeți voi ăștia care va credeți bodyguarzi nu aveți nici cea mai mica idee ce înseamnă să fii bodyguard prin lege trebuie sa aveți atestate cea ce voi sunteți pe lângă dar suntem bodyguarzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here