VIDEO – INTERLOPII FAC LEGEA!

0

22.03.2019
UPDATE: Au trecut aproximativ nouă luni de când un jurnalist a fost atacat de un clan interlop, iar agresorii nu au fost nici măcar audiați în acest caz!

Este normal așa ceva?

VIDEO – INTERLOPII FAC LEGEA!
Ministerul Afacerilor Interne, Romania
Politia Romana
Ministerul Justiției

6 iulie 2018

Polițiștii au fost depășiți de situație. Nici măcar n-au mimat grija față de cețățean pe motiv că au altă misiune.

Jurnalistul a fost nevoit să scape cum poate de gruparea interlopă. Unii dintre membrii acesteia sunt cercetați penal și astfel au încercat să oprească mediatizarea fărădelegilor lor. Incidentul a avut loc joi seara în cartierul Colonie din Petroșani, aproape de locuința jurnalistului.

Interopii au așteptat ca jurnalistul să iasă din casă și apoi l-au atacat cu pietre și tot ce le-a căzut în mâini.
“Am fost atacat de interlopi, au aruncat după mine cu bolovani și diverse obiecte. Este foarte grav ce se intamplă, in conditiile in care exista o multime de plangeri penale si dosare pe numele acestora. Tisaru Pavel, Bobi Munteanu si alții care se aflau cu ei in masina B 999 HYL, m-au amenintat că ma omoară. Politiștii au ajuns după circa 20-25 de minute deoarece este doar o patrulă si mi-au spus ca au fost la o interventie” declară jurnalistul Robert Wagner.

Jurnalistul a fost lovit chiar în fața Poliției Petroșani de față cu oamenii legii.

Nici măcar după ce a fost depusă o plângere, declarație luată fără nici un chef de cei care ar trebui să se asigure că cetățenii sunt în siguranță, interlopii nu s-au liniștit și au continuat șirul amenințărilor.
CITEȘTE ȘI : INTERLOPII FAC LEGEA ÎN JUDEȚUL HUNEDOARA! – VIDEO NEWS

Interlopii fac legea în județul Hunedoara!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here