VIDEO-„Nu-ţi convine, pleacă de aici!” Ce a pățit un bucureștean în Odorheiul Secuiesc

36

Un bucureștean a ajuns la un hypermarket din Odorheiul Secuiesc şi a vrut să-şi cumpere o porţie de mici. I-a dat vânzătoarei 10 lei, femeia a luat banii şi, la scurt timp, l-a înjurat pe bucureştean în limba maghiară.
Lucrătoarea de la hypermarket i-a dat apoi banii înapoi. Bărbatul a cerut explicaţii şi a încercat să afle de ce nu este servit.
O persoană aflată la rând, i-a atras atenţia bucureşteanului că trebuie să vorbească în limba maghiară, pentru că se află în Ţinutul Secuiesc. „Aici trebuie să ştii ungureşte. Nu-ţi convine, pleacă de aici! Du-te în Bucureştiul tău”.

36 COMENTARII

  1. Scandal tipic romînesc pur sînge. Fiica mea face cumpărăturile în Danemarca la orice magazin. Limba engleza ,limbă internațională este cunoscută mai bine ca cea națională ptr că nu te angajează niciunde dacă nu o cunoști la perfectie. Aici e scandal pt că nu o știe nici vînzătorul nici cumpărătorul.

  2. Scandal tipic romînesc pur sînge. Fiica mea face cumpărăturile în Danemarca la orice magazin. Limba engleza ,limbă internațională este cunoscută mai bine ca cea națională ptr că nu te angajează niciunde dacă nu o cunoști la perfectie. Aici e scandal pt că nu o știe nici vînzătorul nici cumpărătorul.

  3. Scandal tipic romînesc pur sînge. Fiica mea face cumpărăturile în Danemarca la orice magazin. Limba engleza ,limbă internațională este cunoscută mai bine ca cea națională ptr că nu te angajează niciunde dacă nu o cunoști la perfectie. Aici e scandal pt că nu o știe nici vînzătorul nici cumpărătorul.

  4. Nea Roberte daca esti cu adevarat jurnalist nu o sa iti dai seama ca tot circul asta este o facatura premeditata!Adica s-a dus ala cu camera pornita si a cautat o proasta ,pe cea mai proasta si nedormita dintre minunatele doamne si domnisoare de etnie maghiara,asta ca vaca a dat cu picioru-n ,shustar,, si acuma-i gata tzirkushul dintr-o banalitate de tava cu mici refuzata de o proasta unui provocator!

  5. Nea Roberte daca esti cu adevarat jurnalist nu o sa iti dai seama ca tot circul asta este o facatura premeditata!Adica s-a dus ala cu camera pornita si a cautat o proasta ,pe cea mai proasta si nedormita dintre minunatele doamne si domnisoare de etnie maghiara,asta ca vaca a dat cu picioru-n ,shustar,, si acuma-i gata tzirkushul dintr-o banalitate de tava cu mici refuzata de o proasta unui provocator!

  6. Nea Roberte daca esti cu adevarat jurnalist nu o sa iti dai seama ca tot circul asta este o facatura premeditata!Adica s-a dus ala cu camera pornita si a cautat o proasta ,pe cea mai proasta si nedormita dintre minunatele doamne si domnisoare de etnie maghiara,asta ca vaca a dat cu picioru-n ,shustar,, si acuma-i gata tzirkushul dintr-o banalitate de tava cu mici refuzata de o proasta unui provocator!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here