VIDEO: Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean este suspectat și de șantaj

0

Individul analfabet s-ar putea alege cu noi acuzații, de această dată mult mai grave.
Din informațiile noastre s-ar contura un nou dosar penal pe numele său, acuzațiile fiind de șantaj. Găinarul care se dădea jurnalist ar fi presat mai multe persoane pentru a obține bani de la acestea. Individul le-ar fi înregistrat ca mai apoi să le contacteze și să le amenințe cu înregistrările. Scopul era acela de a obține o taxă de protecție în schimbul tăcerii. Cercetați penal ar putea fi și cei care l-ar fi finanțat ilegal pe individ sau care o fac în continuare dacă se va dovedi că au avut legătură cu acțiunile ilegale de care este bănuit.
AUDIO: Înregistrare șantaj!


 
Câmpean nu ezita să se laude peste tot că este cel mai bun jurnalist din județul Hunedoara, însă el nu are capacitatea de a scrie câteva fraze corect. Susținea că în campanile electorale le va percepe tuturor candidaților sau partidelor politice o taxă ce va porni de la 1500 de euro în sus. Neștiind să citească bine și să scrie, Câmpean a indus în eroare mai multe persoane. Le-a promis că în schimbul redactării unor materiale, după ce vor lucra o perioadă ”la negru”, le va face carte de muncă. Oamenii erau plătiți cu sume între 5 și 10 lei pe material. Când unii dintre ei nu au mai vrut să colaboreze cu falsul jurnalist au fost amenintați cu înregistrări compromițătoare.
Pe lângă pseudo-jurnalist este posibil să fie atrase în anchetă și două ONG-uri din București, care l-au avut voluntar și în numele cărora individul ar fi cerut sponsorizări. Toate probele deținute de noi vor fi prezentate organelor de cercetare penală, acestea având datoria să stabilească o eventuală vinovăție sau nevinovăție a individului. Ulterior anchetei penale le vom putea da publicității, astfel ca opinia publică să-și formeze propria opinie despre individul analfabet.

Pseudo-jurnalistul Andrei Câmpean, cercetat penal

Pesudo-jurnalistul Andrei Câmpean a fost dat afară de Asociația Mic News

N-are școală și se crede jurnalist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here