VIDEO – Răfuială în Petroşani.Bodyguard reținut de polițiști !

5

A fost bătaie generală la Petroșani, județul Hunedoara. Potrivit unor surse, un bodyguard de la un cazinou din oraș, ce se afla in mașină, a fost scuipat și i-a fost lovită mașina cu piciorul de către un tânăr din județul Gorj. De aici totul a degenerat și s-a transformat într-un scandal monstruos.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum un individ lovește spre mașina în care se afla un bodyguard, iar în următoarele clipe acesta coboară din mașină și se duce spre grupul în care se afla tânărul din Gorj, iar ceea ce urmează este o bătaie în toată regula.

 

VIDEO-IMAGINI CU BĂTAIA!

 

 

Bodyguard-ul se năpusteşte asupra tânărului şi îl îmbrâncește iar prietenii tânărului fără nicio ezitare, sar și îl lovesc pe bodyguard. Bătaia se mută din parcare în cazinou, unde bodyguard ul este bătut cu bestialitate de grupul de tineri din județul Gorj, iar după ce își revine, acesta se duce la mașină,  își ia spray-ul paralizant și îl folosește împotriva celor care l-au bătut.

Incidentul a avut loc în data de 01.06.2019, iar pentru tânărul din județul Gorj, care în ziua următoare avea programată nunta, petrecerea burlacilor a fost cu ghinion, deoarece acesta a fost luat de ambulanţă şi dus la spital, unde a fost operat de urgență și din păcate a rămas fără un rinichi.

 

Astăzi, polițiștii de la Poliția Petroșani însoțiți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, l-au reținut pentru 24 de ore, pe Hegheș Vasile Andrei,bodyguard-ul din cazinou, urmând ca acesta să fie prezentat în cursul zilei de mâine la Parchetul de pe lângă Judecătria Petroșani.Hegheș Vasile Andrei, nu este la prima abatere de acest gen. Anul trecut a agresat un copilaș, medicii din Timișoara fiind nevoiți să-i scoată splina.

VIDEO- REȚINERE :Hegheș Vasile Andrei

 

VIDEO- PERSOANE IMPLICATE ÎN SCANDAL! AU PRIMIT CONTROL JUDICIAR PENTRU 60 DE ZILE!

 

Potrivit IPJ-Hunedoara, membrii grupul din județul Gorj, care au fost implicați în scandalul monstruos, se află la această oră în cercetări la Parchetul de pe lângă judecătoria Petroșani.

UPDATE: COMUNICAT IPJ-HUNEDOARA

Azi, in data de 05.06.2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani în colaborare cu polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, au
efectuat o razie, ocazie cu care au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Petroșani, cunoscut cu antecedente penale, fiind reținut pe o perioadă de 24 de ore in baza ordonanței de reținere pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală, lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice și măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de alți doi tineri in vârstă de 35 de ani si respectiv 29 de ani, ambii din județul Gorj, deoarece, toți au fost implicați într-o agresiune petrecută în data de 01.06.2019, într-un club din municipiul Petroșani. Agresorul in vârstă de 35 de ani, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani cu propunere de arestare preventivă.

 

Vom reveni cu amănunte!

5 COMENTARII

  1. Cum bă s-ar aia pe el ….toți 5 sau 6 când era ….așa ca trebe bă șmecheri Weekend …putea sa rămână bodyguardul cu sechele nu mai pozați victime …câți găsit Nașu toți

    • Rușine sa le fie la toti Violatori aia de la Tg jiu..care se plang acuma🤬..trebuiau batuti rau pana la sosirea organelor de politie..iei au inceput..sau usurat pe Masina au dat cu picioarele in masina lui..au injurat..meritau mai mult decat cea ce au primit..sunt niste pârnaiași toti..care Racolau tinere din cluburi🤬🤬

  2. Corect ei au căutat-o dacă ești beat stai in plm cuminte și nu te da bombardier au avut noroc ca era singur altfel o luau mai rău Andrei e un baiat cuminte dacă nu ai treaba cu el pt ce sa meargă la pușcărie are familie are copii lăsați-l liber frate ca nu-i vina lui aveți probe video uitativa bine domnilor procurori de caz.

    • ce cuminte era Andrei, anu trecut a ajutat medicii chirurgi sa scoata splina unui copilasi. acum ii scoase rinichiu astuia. Andrei e un fel de mana dreapta a chirurgilor

  3. Pe bune?! Voi chiar ii luați apărarea bodyguardului?! Da, într adevăr cei 5 băieți sunt vinovați nu trebuia sa sara toți pe bodyguard și sa l lovească, dar asta nu înseamna ca bodyguardul trebuia sa și facă dreptate singur datoria lui după ce a întrat în club și se vede clar ca nu era atâta de afectat după loviturile primite sa sune la 112 și erau pedepsiți în consecința faptelor lor. La volumul bodyguardului care se vede clar ca e pregătit și nu e la primul scandal un om care umbla cu asemena spray după el în mașină, loveasti cu asa bestialitate unii clar inferiori ție cel puțin fizic, trebuia sa se gândească ca are familie acasă, un om care e capabil sa lovească cu atâta cruzime n are ce cauta în libertate, clar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here