Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  VIDEO ȘOCANT ! Tânără stâlcită în bătaie de un interlop, la Straja

  PUBLICAT ÎN


  Un interlop din municipiul Lupeni a lovit o salvamontistă din staţiune pe care a lăsat-o inconştientă. Un jandarm aflat în timpul liber, care stătea cu agresorul la masă, a fost aproape impasibil la scenă şi nu a intervenit pentru a-l opri pe individul care a mai bătut şi alte persoane. IJJ Hunedoara a demarat o anchetă internă şi-l cercetează pe subofiţer. Poliţiştii din Lupeni l-au reţinut pe interlop şi i-au făcut dosar penal pentru lovire şi ameninţare.
  Incidentul a avut loc duminică dimineaţa, în jurul ore 2.40, iar conflictul a pornit din senin. În tot acest timp, jandarmul a asistat la incident fără a schiţa măcar o intenţie de a-l tempera pe agresorul cu care petrecea la masă. Interlopul nu s-a oprit aici şi l-a mai bătut şi pe un angajat al clubului.  „În data de 06 februarie 2016, în jurul orei 02.40, jandarmii montani din cadrul Postului Straja au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal într-un club din staţiune. Jandarmii montani s-au deplasat în localul respectiv şi au identificat un tânăr de 33 ani, domiciliat în municipiul Lupeni, care lovise mai multe persoane, printre care şi o tânără aflată în stare de inconştienţă, care a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital. Jandarmii montani l-au încătuşat pe agresor şi l-au condus la sediul Postului de jandarmi din staţiune, unde l-au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 lei, în conformitate cu Legea 61/1991. Apoi, jandarmii montani au predat agresorul Poliţiei municipiului Lupeni”, declară Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara. Jandarmul este cercetat acum de superiori pentru că nu a intervenit în aplanarea conflictului. „Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii pentru efectuarea verificărilor cu privire la comportamentul unui subofiţer din cadrul unităţii, aflat în club, în timpul liber, în momentul comiterii agresiunii. În acest caz, în funcţie de rezultatele verificărilor, urmează să fie dispuse măsurile legale faţă de subofiţerul care nu a avut un comportament corespunzător calităţii de jandarm”, mai spun reprezentanţii IPJJ.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara.Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  SĂRBĂTOAREA RUSALIILOR: POGORÂREA SFÂNTULUI DUH ȘI TRADIȚII ROMÂNEȘTI 

  Credincioșii celebrează  Rusaliile, o sărbătoare importantă în calendarul ortodox, cunoscută și sub numele de...

  UPDATE: Accident grav în Petroșani: Un băiat de 15 ani a ajuns la spital cu piciorul zdrobit! VIDEO

  Ieri dimineață, în municipiul Petroșani, zona Brădet, a avut loc un accident grav în...

  PETROȘANI: ACCIDENT GRAV ÎN ZONA BRĂDET: UN BĂIAT DE 15 ANI A AJUNS LA SPITAL CU PICIORUL ZDROBIT! VIDEO

  În această dimineață, în zona Brădet, a avut loc un accident grav în urma...