VIDEO – Spargere în cartierul Colonie din Petroșani!

O familie s-a trezit cu casa răvășită de hoții care terorizează de o lungă perioadă de timp locuitorii din Petroșani. Oameni au fost la un botez, iar la miezul nopții, când au revenit acasă, au constatat că la domiciliul lor era un geam deschis și totul împrăștiat pe jos.
Au fost furate telefoane mobile, bijuterii și alte bunuri. Au anunțat oamenii legii și au așteptat cu sufletul la gură ca hoții să fie prinși sau măcar să fie o mobilizare mai mare a forțelor de poliție. Din păcate păgubiții nu mai au încredere că cineva va face ceva. Oamenii sunt revoltați că situația nu este singulară și, în Petroșani, lucrurile scapă de sub control iar nimeni nu face practic nimic. Se deschid dosare penale, se cercetează dar, în cele mai multe cazuri ca să nu spunem în toate, autorii care comit infracțiuni grave, deși sunt persoane cunoscute atât de comunitate cât și de polițiști, nu sunt prinși și trimiși la închisoare.
Rămâne aceeași întrebare pentru cei în măsură: Câte case, magazine mai trebuie sparte, câți oameni mai trebuie bătuți cu bestialitate, cât trebuie să sperăm ca autoritățile să ne asigure un climat de liniște și ordine?

VIDEO