VIDEO-TRAGEDIE ÎN VALEA JIULUI ! Explozia de la mina Uricani: un miner a murit, iar alți trei au fost transportați cu un elicoptrer la București

270


Al patrulea miner a fost găsit mort în explozia de la Uricani.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au deschis, luni, un dosar având ca obiect accidentul produs într-o galerie din Mina Uricani, în care au fost implicați patru mineri, informează Parchetul General.
Cei trei mineri despre care iniţial s-a spus că au răni care nu le pun viața în pericol sunt, de fapt, în stare gravă. Ei au fost transportați la spitale din București
Potrivit medicilor minerii care au ajuns la spital au arsuri pe faţă, pe mâini şi pe picioare,dar și arsuri ale căilor respiratorii.

270 COMENTARII

  1. Plimbasar guvernul si toti parlamentari cu elicopterul la spital toti coruptii care au taiat banii de investitii in mine ,care au luat bani de la gura familiilor minerilor si care sau uitat sa le ia toate drepturile chiar si banii de cadourii la copii Stat nenorocit!!!Romania trezestete!!! Romania e a romaniilor!!!!

  2. Plimbasar guvernul si toti parlamentari cu elicopterul la spital toti coruptii care au taiat banii de investitii in mine ,care au luat bani de la gura familiilor minerilor si care sau uitat sa le ia toate drepturile chiar si banii de cadourii la copii Stat nenorocit!!!Romania trezestete!!! Romania e a romaniilor!!!!

  3. Plimbasar guvernul si toti parlamentari cu elicopterul la spital toti coruptii care au taiat banii de investitii in mine ,care au luat bani de la gura familiilor minerilor si care sau uitat sa le ia toate drepturile chiar si banii de cadourii la copii Stat nenorocit!!!Romania trezestete!!! Romania e a romaniilor!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here