VILA UNEI FAMILII DE ROMI DIN PETROȘANI A FOST DISTRUSĂ DE FOC


O vilă din Petroşani a fost distrusă de foc. Incendiul a făcut şi victime. Unul dintre pompierii care au intervenit acolo a fost lovit la cap şi ars pe faţă. Bărbatul a ajuns la spital. Casa a fost distrusă chiar sub ochii proprietarilor, cu tot bunurile din ea dar şi o maşină parcată în garaj.
Chiar în timp ce intervenea să stingă flăcările, unul dintre pompieri a fost rănit. Bărbatul a fost lovit şi ars pe faţă după ce o bucată de lemn s-a desprins şi l-a nimerit în cap. Colegii lui l-au ajutat să ajungă la ambulanţa SMURD, care l-a dus la spital.
Proprietarii erau acasă când au simţit miros de fum. N-au fost răniţi pentru că au ieşit la timp afară şi au chemat autorităţile. Când au venit pompierii, cu patru autospeciale, cel mai rău ardea acoperişul vilei.
O maşină aflată în garajul casei nu a putut fi scoasă la timp de acolo. A fost parţial distrusă. Mai multe bunuri din interiorul locuinţei au ars complet. Momentan, încă se fac investigaţii legate de cauza incendiului. Şi nici pagubele nu au fost stabilite încă. Pompierii au reuşit să stingă focul după aproape trei ore.