Violatorul din centrul Petroșaniului ar vrea acasă

Individul în vârstă de 40 de ani, aflat în arest, a cerut magistraților Judecătoriei Petroșani să-i revoce măsura arestului preventiv și să fie cercetat în arest la domiciliu sau chiar control judiciar.

Judecătorii au fost fermi și au decis că individul este un pericol social, astfel că este nevoie să rămână în celula de arest.

”Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată prin încheierea penală nr. 68/CJDL/CC/2023 din data de 22.01.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Petroșani în dosarul nr. 347/278/2023, față de inculpatul CSICSO ADRIAN trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. (1) Cod penal. În temeiul art. 242 alin. (1) ?i (2) Cod procedură penală, respinge cererile inculpatului de revocare și, respectiv, înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu sau măsura controlului judiciar. În temeiul art. 208 alin. (2) şi (3) raportat la art. 207 alin. (4) Cod procedură penală, menţine măsura arestării preventive a inculpatului Csicso Adrian”, se arată în soluția instanței. Individul a acostat o tânără în zona centrală a municipiului Petroșani, a amenințat-o cu un cuțit și apoi a violat-o.

Violatorul din Petroșani rămâne în arest

Tânără de 24 de ani, violată pe o stradă din Petroșani! Agresorul a recunoscut fapta și a fost arestat preventiv