Violatorul fetiţei de 11 ani a fost reținut!

În cursul acestei nopți Petru Rafan a fost reținut și va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani pentru ca magistrații să dispună măsurile legale în privința sa. Bărbatul este acuzat de viol și șantaj, dar este posibil ca ancheta să fie extinsă cu noi acuzații.

Există informații certe conform cărora copila a fost traficată sexual, contra unor sume de bani. Minora ar fi fost constrânsă să întrețină relații sexuale cu alți trei bărbați din Petroșani și comuna Baru.

„Erau vecini. Bărbatul a fost reținut pt 24 ore în cursul nopții. El va fi prezentat magistraților petroșăneni aub acuzația de viol și șantaj (avea înregistrări cu fata și o șantaja că le va face publice dacă fata va spune despre relatiile sexuale mamei sau altor persoane). Strategia de anchetă va fi stabilită împreună cu procurorul de caz. Cercetările sunt în curs, dacă vor fi identificate elemente infracționale noi, se poate extinde încadrarea juridică sau declina dosarul catre structurile judiciare competente”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În telefonul lui Petru Rafan au fost găsite înregitrări video cu minora. Bărbatul folosea acele înregistrări ca să o șantajeze cu divulgarea lor, în cazul în care va vorbi despre faptul că a întreținut relații sexuale cu ea.

Totodată, conducerea IPJ Hunedoara a dispus o verificare internă la Poliția Petroșani pentru a se stabili dacă mama fetei a sesizat Poliția cu o lună în urmă. „Aspectul daca femeia a sesizat anterior datei de 12.02.2020 faptele catre Poliția Municipiului Petroșani, va fi stabilit pe parcursul verificării interne dispuse in regim de urgență se conducerea IPJ”, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Nou caz înfiorător în România. O fetiță de 11 ani a fost abuzată sexual de un bărbat de 45 de ani, cu complicitatea Poliției Petroșani!