Vițel cu fasole verde și salată de țelină

Vițel cu fasole verde și salată de țelină

Ingrediente (4 porții)

400 g pulpă de vițel
200 g fasole verde
100 ml suc de roșii
50 g unt
3 morcovi
2 rădăcini de țelină
1 lămâie
ulei de măsline
sare
piper

Preparare:

1.Se taie pulpa de vițel, în bucăți mici. Se încing 4 linguri de ulei și se adaugă carnea. Se prăjește 2-3 minute și se toarnă sucul de roșii. Se fierbe 60 minute pe foc mic. La final se presară sare și piper după gust.

2.Se curăță și se spală morcovii și țelinele. Doi morcovi și o țelină se taie bucăți. Se pun la fiert împreună cu fasolea verde, în apă cu sare. După ce s-au fiert se sotează în unt încins.

3.Morcovul și țelina rămase se rad pe răzătoarea mică. Se pun într-un bol și se stropesc cu ulei de măsline și suc de lămâie. Se amestecă bine.

4.Se pregătesc farfuriile. Se pun bucățele de carne cu sos, se adaugă legume sotate și se pune o cupă de salată de țelină.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0720.640.955 pe Whatsapp sau Signal

Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Poți contribui cu donații prin Pay Pal sau prin donatii directe în contul: OBSERVATORUL TV NEWS PRESS SRL.
CONT LEI: RO38 RZBR 0000 0600 2276 8810, deschis la Raiffeisen BANK.