Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  VOR ASFALT

  PUBLICAT ÎN

  Mai multe străzi din zona centrală a municipiului Petroşani care nu au avut niciodată asfalt ar urma să fie reabilitate de municipalitate. Edilii speră că vor primi fonduri europene însă şansele par reduse.
   
  Administraţia locală din Petroşani a întocmit proiectele privind asfaltarea mai multor străzi din localitate şi aşteaptă ghidurile de finanţare pentru programele europene, astfel încât să vadă dacă poate accesa fonduri pentru astfel de proiecte. Deşi se află în zona apropiată de centru, cele mai multe dintre aceste străzi nu au avut niciodată asfalt. „Acum facem cu bani din bugetul local doar întreţinere şi reparaţii la străzi. În vară avem cuprinse străzi din zona Colonie pentru asfaltare. Din ceea ce ştim până acum fonduri europene nu se dau decât pentru drumuri europene, naţionale, dar la drumurile din intravilan am înţeles că nu se dau fonduri europene. Avem studiile făcute pentru aceste drumuri din zona de nord a Petroşaniului, Umirom, Turnul de Apă, însă se pare că fondurile europene nu pot fi luate. Din datele pe care le avem se pot reabilita aceste străzi doar pe fonduri din bugetele locale. Totuşi, se aşteaptă însă ghidurile de finanţare, aşteptăm să vedem. Pe vechile axe de finanţare s-au alocat fonduri pe drumurile principale din localităţi, să vedem acum cum apar normele”, a declarat directorul executiv al Serviciului Public Administrarea Domeniului Public Privat din cadrul municipalităţii Petroşani, Daniel Vişan. Autorităţile locale nu au putut accesa fonduri europene pe vechea schemă de finanţare, pentru că pe aceste străzi s-au efectuat lucrări de introducere a reţelelor de apă şi canal.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Senatoarea Lucica Dina Muntean și-a dat demisia din PNL!

  „După anunțul primarului Tiberiu Iacob Ridzi că va candida pentru un nou mandat din...

  Află cum te poți recupera după un infarct miocardic cu doar 20 de ședințe de oxigenoterapie în capsulă hiperbară!

  Ai rămas cu hipertensiune arterială, iar din aceasta cauză nu te poți liniști crezând...

  Cum să rezolvi problema veniturilor mici și să obții un certificat de competențe profesionale ca și Mecanic Auto în doar 3 zile?

  Lucrezi de ani buni în domeniul mecanicii auto dar veniturile tale sunt încă foarte...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Donald Trump, Împușcat la un Miting Electoral în Pennsylvania: Două Persoane Decedate!

  Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost împușcat în timpul unui miting...

  Pisică salvată de pompieri după ce a căzut într-un canal în Petroșani

  O pisică a fost salvată ieri de către pompierii Detașamentului Petroșani, după ce a...

  IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER MORTAL, ARESTAT PREVENTIV 

  În dimineața zilei de 12 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost...