Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV
Informația este cheia succesului! - OBSERVATORUL NAȚIONAL TV

  VULCAN – HUNEDOARA: Percheziții domiciliare și măsuri preventive dispuse față de 6 persoane bănuite de comiterea unor fapte penale- VIDEO

  PUBLICAT ÎN

  În data de 21 mai 2024, în jurul orei 02:00, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție (prin forțarea ușii de acces) în incinta unui magazin, de unde au sustras 81 de telefoane mobile (prejudiciul fiind de aproximativ 60.000 de lei).

  În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma activităților derulate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au reușit identificarea celor bănuiți de comiterea faptei.
  Cei în cauză sunt 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani și o femeie în vârstă de 26 de ani, față de care polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor furt calificat și complicitate la furt calificat, tăinuire și complicitate la tăinuire.
  La data de 05 iunie a.c., polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza municipiului Vulcan, care au vizat locuințele celor bănuiți de comiterea faptelor menționate, ocazie cu care au fost identificate și recuperate 15 telefoane mobile, o sumă de bani și diferite bunuri folosite la comiterea infracțiunii.
  Față de cele 6 persoane, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate magistraților Judecătoriei Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.
  La acțiunea de ieri au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vulcan, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale Hunedoara, polițiști criminaliști și luptători ai Serviciilor Acțiuni Speciale Hunedoara, Gorj și Alba.

  SPONSORIZATE

  Leonardo Badea (BNR): Premise pentru creșterea investițiilor străine directe în Europa Centrală și de Est. Cazul României

  Pentru ca țările emergente din Europa Centrală și de Est să atingă un ritm...

  Călin Petru Marian: Susținem scăderea tarifelor la apă, canal și la colectarea deșeurilor!

  Din postura de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, candidatul PNL la...

  Călin Petru Marian: „Mintia are viitor! S-au făcut pași concreți importanți pentru realizarea investiției de peste un miliard de euro”

  Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, transmite...

  Călin Petru Marian: Un sfert de secol de administrație publică, în slujba cetățenilor!

  Călin Petru Marian este candidatul PNL pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Hunedoara. Este...

  TE-AR PUTEA INTERESA

  Un hunedorean a crezut în dragostea cumpărată cu bani

  Bărbatul s-a îndrăgostit de o tânără și i-a făcut diferite cadouri gândindu-se că și...

  I-a dispărut autoturismul din fața casei

  I-a dispărut autoturismul din fața casei Un tânăr de 24 de ani, din Deva, a...

  Teroare în centrul Devei

  Un individ băut bine a pus pe jar autoritățile după ce a amenințat mai...