ZILELE MUNICIPIULUI PETROȘANI, O REALĂ REUȘITĂ!

Au fost trei zile de sărbătoare la Petroșani și mii de oameni s-au bucurat de manifestările reunite sub genericul ”Zilele Municipiului Petroșani”, eveniment devenit deja tradițional, la care Primăria și Consiliul Local Petroșani au fost coorganizatori.
După un an greu, marcat de criza sanitară mondială, pe fondul căreia manifestările de acest gen nu au putut fi organizate, anul acesta oamenii au simțit, poate mai mult decât oricând, să fie mai aproape unii de alții, să se bucure și să sărbătorească împreună. Acest lucru s-a văzut în numărul record de participanți, veniți nu doar din Petroșani, ci și din celelalte localități ale Văii Jiului.
Prima zi a fost dedicată folclorului, sâmbătă a fost programat un spectacol de muzică pop/rock/dance, în timp ce duminică pe scenă au evoluat talentele locale, vedete fiind ansamblurile, interpreții și formațiile de aici, de la noi.
Vă mulțumesc tuturor pentru participare, deopotrivă artiști și spectatori și, cu îngăduința lui Dumnezeu, ne vom întâlni și anul viitor!
La Mulți Ani, Petroșani!