Zilele Petroșaniului, nu se vor mai ține în stradă. Edilii se gândesc la o altă locație

Traficul nu va mai fi bulversat  ori de câte ori vor avea loc maifestări de genul Zilelor Petroșaniului ori alt fel de festivaluri. Edilii se gândesc la o altă locație, bine delimitată, de exemplu la stadionul Jiul Petroșani.

”Festivalul Berii” desfășurat zilele trecute la Petroșani a încurcat de tot circulația și a pus la grea încercare nervii șoferilor. Pe de o parte, centrul orașului a fost închis, pentru că acoloși-au întins tarabele comercianții, iar pe de altă parte, pe mai mute străzi, inclusiv cele considerate drept rute ocolitoare, se derulau lucrările e înlocuiere a conductelor de apă și canalizare, programate de mai multă vreme. Consecința a fot un trafic infernal.
Reprezentanții municipiului Petroșani se gândesc acum la o altă variantă unde să se desfășoare astfel de evenimente.
„Ne gândim la o altă locație. O astfel de locatie ar fi stadionul Jiul și putem lua în  calcul ca aceste evenimente să se desfășoare într-un spațiu închis, într-un spațiu bine delimitat, în care să nu deranjăm nici circulatia rutieră. Deci, luăm în calcul acest lucru”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi,  primarul municipiului Petroșani.