UPDATE:COMISARUL ŞEF-TRAIAN BERBECEANU,SOLICITARE ÎN LEGĂTURĂ CU ALINA BICA

  1. Comisarul şef-Traian Berbeceanu a solicitat audierea în dosarul său a Alinei Bica, fosta şefă a DIICOT, aflată în prezent în arest. Acesta a mai solicitat şi audierea procurorului şef adjunct al DIICOT, Elena Hosu, cea care conduce în prezent interimar instituţia, dar şi a şefului Poliţiei Român – Petre Toba.

Spre aducere aminte ce scria Traian Berbeceanu în scrisoarea adresata tuturor polițiștilor –
SCRISOAREA LUI BERBECEANU
TUTUROR POLITISTILOR DIN CADRUL STRUCTURILOR DE COMBATERE ACRIMINALITATII ORGANIZATE DIN CADRUL POLITIEI ROMANE
Stimati colegi,
Am ales acesta cale ca pe o ultima solutie , pentru a va transmite aspecte deosebit de grave. In aceste momente cumplite, asupra mea si a echipei pe care o conduc se desfasoara o actiune marsava  de  mari proportii, organizata si coordonata de procurori ai DIICOT si ofiteri ai Serviciilor de informatii.
Cu ocazia iesirii mele la roport in fata conducerii Politiei Romane, dl Inspector General chestor de politie Toba Petre mi-a comunicat caproc sef Bica Alina i-a cerut sa imi propuna sa accept sa plec din functia de sef al Brigazii, pe o functie in cadrul IGPR sau pe o alta functie echivalenta. Evident ca am refuzat categoric, replicand ca nu eu sunt cel care ar trebui sa plece, ca nu imi parasesc locul de munca si echipa decat eventual , parasind institutia Politiei Romane.
( despre audienta bica)
De-a lungul timpului, proc sef Muresan Ioan  si proc sef Boicean Danusia , au facut mai multe plangeri la adresa mea catre structura centrala a DIICOT, prezentand diverse situatii in mod neadevarat, trunchiat, tendentios.
Toate cele de mai sus sunt sustinute de inregistrari audio video realizate de catre mine , doar in acest fel putand sa dovedesc marsaviile savarsite de  proc sef Muresan , proc Cean si scms Muntean si pentru a ma proteja si a-mi proteja colegii.
Comisar sef de politie
Traian Berbeceanu