Activist din Buzău, bătut de față cu 2 polițiști: ”Mor cu poliția, nu se poate așa ceva”! VIDEO

Trei bărbaţi care l-au agresat pe activistul civic Robert Niţu, un „Activist buzoian” care a mers să filmeze pe DJ203K la poarta unor gospodării din comunele Săpoca şi Cernăteşti,  unde cei trei ofereau spre vânzare pui şi păsări vii.

Cei trei bărbaţi ar fi încercat să îl blocheze în trafic, i-ar fi produs diverse pagube la autoturismul cu care se deplasa şi chiar ar fi reuşit să îi aplice câteva lovituri. Activistul de 41 de ani a scăpat de furia acestora fugind şi sunând la 112. Un prim echipaj de Poliţie trimis la solicitarea victimei nu a reuşit să îl protejeze pe acesta de furia agresorilor şi cei trei indivizi nu au fost potoliţi decât la sosirea mascaţilor.

VIDEO

Cuvintele sunt de prisos însă e bine când : Poliția Română , ne oferă “SIGURANȚĂ ȘI ÎNCREDERE” ! Autoritățile par depășite de situație în România, unde interlopii își fac legea cu pumnul și apoi scapă fără să răspundă. Polițiștii, procurorii, judecătorii, toți nu pot stopa acest fenomen îngrijorător, iar locuitorii se tem că oricând pot cădea victime unor indivizi pentru care legea pare că nu se aplică.