CONTROALE LA EXPLOATĂRI FORESTIERE! Descinderea inspectorilor ITM Hunedoara s-a lăsat cu sancțiuni aspre!

Nu mai puțin de zece sancțiuni contravenționale au fost întocmite de către inspectorii de muncă din cadrul ITM Hunedoara, în urma unei acțiuni de verificare derulată în întreaga Valea Jiului.

O serie de informații ajuns pe adresa Observatorul Național TV și transmise către ITM Hunedoara indicau posibile contravenții la mai multe firme de exploatarea lemnului. Mai exact, gaterele aveau angajați ”la negru”.

ITM Hunedoara a verificat sesizările și a constatat că se confirmă cele semnalate, iar măsurile luate împotriva celor în culpă sunt dure.

Astfel, la o societate de exploatare a lemnului din Câmpu lui Neag- Uricani, inspectorii de muncă au aplicat 5 sancțiuni contravenționale. La două firme din municipiul Petroșani, ambele având același administrator, verificate de ITM Hunedoara, s-au aplicat alte 4 sancțiuni, iar o altă firmă din Petrila a primit o sancțiune contravențională. Valoarea totală a amenzilor aplicate de către inspectorii ITM Hunedoara, în urma verificărilor din Valea Jiului, se ridică la 200 de mii de lei.

VIDEO

CITEȘTE ȘI :

Lovitură pentru ilegaliștii din industria lemnului – VIDEO

Lovitură pentru ilegaliștii din industria lemnului – VIDEO

Îți dorești o presă liberă și independentă? Alege să o susții!

Îţi mulțumim că urmăreşti materialele realizate de OBSERVATORUL NAȚIONAL TV. Cu puțin mai multe resurse, am putea face mult mai mult. Banii rezultați din contribuțiile voastre sunt esențiali pentru a susține pe termen lung articolele, investigațiile,transmisiunile live, analizele și proiectele noastre.
Poți să contribui cu donații -Revolut
CONT ÎN LEI: RO96 BREL 0005 5099 6283 0100
CONT ÎN VALUTĂ: LT45 3250 0540 2487 0648
PayPal : observatorultvnewspress@gmail.com
Vă mulțumim!