PREMIANTUL SĂPTĂMÂNII –Ioan Ovidiu Nagy

Ioan Ovidiu Nagy-ofiţer din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Deva, a fost desemnat ”Poliţistul hunedorean al anului 2018”, diploma de excelenţă fiindu-i acordată în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Poliţiei Române.
Inspectorul principal de poliţie Ioan Ovidiu Nagy a fost recompensat pentru că, în cursul anului 2018, a soluţionat peste 110 dosare penale cu grad de complexitate ridicat. La sfârşitul anului 2018 a primit aprecieri din partea conducerii IPJ Hunedoara, pentru că a identificat într-un timp scurt, pe raza municipiului Deva, un tânăr bănuit de comiterea unei infracţiuni de agresiune sexuală împotriva unei minore în vârstă de şase ani. În urma anchetei, pedofilul a fost condamnat la instanţa de fond la trei ani de închisoare cu executare pentru agresiune sexuală.
Inspectorul principal Ioan Ovidiu Nagy este încadrat în Ministerul Afacerilor Interne din anul 2013, fiind absolvent al Academiei de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti şi al Cursurilor de Masterat organizate de Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba-Iulia în specializarea „Ştiinţe Penale şi Criminalistică”.