Rezumatul Zilei – 19 Ianuarie 2018

Rezumatul Zilei – 19 Ianuarie 2018


AVERTIZARE METEO: Cod galben de vânt puternic și ninsori în mai multe județe din țară
Douăsprezece judeţe sunt, vineri, sub cod galben de vânt puternic şi ninsoare până la ora 15.00, urmând a se înregistra rafale de vânt şi de 90 de kilometri la oră.

Citește mai mult…


ȘOCANT! Profesor de religie acuzat că a făcut gesturi obscene în fața elevilor
Profesorul a demisionat din funcție, după ce ministrul Educației, Liviu Pop, i-a cerut public acest lucru. „E adevărat, profesorul preda acolo, este titular de aproape 15 ani.

Citește mai mult…


Carmen Dan a învestit noua conducere a Politiei Române. Mandatul noii echipe – o reformă reală a Poliției
Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a avut astăzi o ședință de lucru la sediul IGPR cu întreaga conducere a Poliției Române.

Citește mai mult…


ARESTAT PENTRU TRAFIC DE MINORI
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Călărași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit că ar fi obligat cinci tinere să practice prostituţia, în interesul său.

Citește mai mult…


O învățătoare din Călan cercetată pentru purtare abuzivă
În data de 19.01.2018, în jurul orei 9:15, Poliția Orașului Călan a fost sesizată direct de un minor în vârstă de 10 ani, din Călan, elev la o şcoală din localitate, despre faptul că, în jurul orei 8:45, în timp ce se afla în sala de clasă, în timpul orei de curs, a fost lovit în zona capului de către învățătoarea sa, iar din lovitură s-a lovit la buză, de bancă.

Citește mai mult…


PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DE MINEREU DE CĂRBUNE
Polițiștii de la transporturi din Timișoara au reținut 10 persoane și au ridicat 150 de tone de cărbune și 18.000 de lei, în urma a 15 percheziții efectuate ieri, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, în județul Hunedoara, la persoane care ar fi sustras cărbune, din trenuri care aprovizionau o centrală.

Citește mai mult…


POLIȚIȘTII, ÎN TEREN, ÎN ZONELE AFECTATE DE NINSORI
Aproape 8.000 de polițiști s-au aflat suplimentar în teren în ultimele zile, în județele afectate de ninsori, pentru prevenirea evenimentelor generate de vremea rea.

Citește mai mult…


Trafic feroviar în condiţii normale de iarnă pe toate magistralele feroviare; nu sunt întârzieri în graficul trenurilor
Traficul feroviar se desfăşoară în condiţii normale de iarnă pe toate magistralele de cale ferată, nefiind înregistrate secţii de cale ferată închise şi nici întârzieri în graficul trenurilor înscrise în circulaţie, informează CFR SA.

Citește mai mult…


UE: Facebook, Twitter, YouTube şi Microsoft fac progrese în combaterea discursurilor de incitare la ură
Companiile de IT au eliminat, în medie, 70% din discursurile ilegale de incitare la ură care le-au fost semnalate, relevă a treia evaluare a Codului de conduită privind combaterea discursurilor ilegale de incitare la ură din mediul online, realizată de ONG-uri şi entităţi publice şi publicată vineri, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene

Citește mai mult…