Tânără ÎNSĂRCINATĂ din Hunedoara face acuzaţii GRAVE la adresa poliţiştilor care au oprit-o în trafic! "A ARUNCAT cu cheile după mine. AM LEŞINAT, mi s-a întărit burta, PLÂNGEAM!"

O tânără de 26 de ani din Hunedoara a depus o plângere împotriva polițiștilor care au oprit-o în trafic și îi acuză că au umilit-o, în fața postului de poliție din Crișcior. Roxana Lavinia Tudor, însărcinată în luna a cincea, susține că a trecut prin momente cumplite, după ce, deși i s-a făcut rău în fața polițiștilor, aceștia au ignorat-o și chiar au înjosit-o.
În final, a relatat ea, a fost luată cu o ambulanță și transportată la spital, după ce a avut un atac de panică. Roxana Lavinia a depus o plângere penală împotriva polițiștilor.
„Am fost oprită cu mașina în fața postului de poliție din Crișcior, de doi domni polițiști. Afară era o căldură groaznică. I-am dat actele domnului polițist, care m-a tras pe dreapta în parcare. A venit după zece minute la mine la masină, fără să îmi mai dea vreun act, și mi-a sus că nu mai am revizie. Mi-am cerut scuze și l-am rugat să își facă datoria, dacă dânsul vrea să îmi ia talonul, dar să nu mă mai țină acolo, în soare căci mi se făcuse rău. L-am sunat apoi pe prietenul meu, pentru că starea mea era din ce în ce mai rea. Polițiștii mi-au luat toate actele și au intrat în postul de poliție, eu neavând voie să ies din mașină, cu toate că plângeam și îi rugam să mă lase măcar să plec acasă. M-au ținut acolo minim o oră. I-am dat cheile de la mașină prietenului meu și l-am trimis la ușa postuui să îi roage pe polițiști să-mi dea măcar buletinul, pentru că aveam nevoie de el, la medic, și să mă lase să plec. La care, ce credeți? Gest demn de un domn polițist, acest minunat domn Sever a ieșit si a aruncat cu cheile după noi, foarte agitat, iar când i-am zis că sunt gravidă și că mi-e foarte rău, ce credeți că a răspuns: <>. Mi-a adus apoi permisul și buletinul”, a declarat tânăra.
Luată cu salvarea din fața Poliției, femeia însărcinată a susținut că a avut un atac de panică în fața postului de poliție, din cauza modului în care a fost tratată, iar în cele din urmă a fost transportată la spital.
„Între timp a venit salvarea, iar când au văzut-o, polițiștii s-au închis în post. Mie îmi amorțiseră buzele, mâinile, am leșinat, mi s-a întărit burta, domnii stăteau și se uitau la noi și ii spuneau prietenului meu <>. Acum mă întreb, suntem oameni sau animale, să ne purtăm în așa hal? Nu-mi ajunge cât am tras și am chinuit, ajung să leșin în fața postului de poliție și domnul polițist sa arunce cu cheile după mine și sa mă ia la mișto în halul ăsta? Îi rugam plângând să mă lase sa plec, dar ei au stat bine mersi în post o oră și eu în căldură, în mașină. Nu m-au băgat în seamă nici măcar când au vazut că mi s-a făcut rău”, spune Roxana.
Roxana Tudor a depus o plângere împotriva polițiștilor din Crișcior. Mărturia sa este contrazisă de polițistul Sevel Veclineț, care susține că a vorbit frumos cu ea, fără să o jignească, și că tânăra nu a vrut să semneze procesul verbal.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara susțin că vor fi cercetate aspectele reclamate de tânăra însărcinată, dar menționează că episodul la care aceasta a făcut referire, oprirea și sancționarea ei, nu a durat o oră, ci doar 15 minute.
sursa-observator.tv