Doi morți și un rănit grav. Șoferul vinovat, cercetat în arest la domiciliu

0

Hunedoreanul vinovat de producerea carnagiului de săptămâna trecută, pe drumul dintre Hațeg și Oțelul Roșu, când două persoane au murit iar o a treia este în stare gravă, a fost reținut de polițiști iar procurorii au cerut arestarea sa preventivă.
Judecătoria Caransebeș a decis să-l plaseze pe tânărul din Hunedoara în arest la domiciliu, însă acesta a contestat soluția. Și procurorii au făcut constestație și au cerut instanței superioare arestarea preventivă a șoferului. Potrivit judecătorului Daniela Deteșan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Caraș Severin, atât contestația procurorilor cât și cea a inculpatului au fost respinse”ca nefondate”. În aceste condiții, pe durata cercetărilor, Potrivit polițiștilor, Alin Ciurcui (26 de ani Hunedoara conducea o autotutilitară pe D.N. 68, dinspre Oțelu Rosu spre Caransebeș iar la intrarea în localitatea Iaz, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției de mers, ar fi intrat în derapaj și ar fi lovit două persoane și un autoturism care se aflau într-o parcare amenajată pe marginea DN 68. După impact, autoutilitara a revenit pe carosabil, răsturnându-se peste un autoturism care circula regulamentar din sens opus și care era condus de un bărbat de 52 de ani, din Hunedoara.
Doi nevinovați și-au pierdut viața, respectiv hunedoreanul de 52 de ani, dar și pietonul acrosat în vârstă de 51 de ani, din Obreja. Un al treilea pieton de 75 de ani, din Oțelu Roșu, a fost grav rănit.
Tânărul nu consumase alcool și cunoștea bine drumul spun anchetatorii, acesta distribuind zilnic pâine în regiune. Acum este cercetat penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here