Investiții de mântuială patronate de Consiliul Județean Hunedoara

În mai multe locuri din municipiul Petroșani, unde societatea de apă și canal patronată de Consiliul Județean Hunedoara a ”reabilitat” conductele, apa potabilă sau uzată țâșnește din mijlocul drumului, drum recent asfaltat de ApaServ. Mai mulți locuitori ai Petroșaniului au trimis pe adresa redacției noastre dovezile, filmări în care se vede lucrările de mântuială ale societății de apă.
Noul președinte al Consiliului Județean Hunedoara pare să tolereze situația de neacceptat și risipa de bani publici. Laurențiu Nistor fie nu știe, nu este informat sau nu este interesat de ceea ce se întâmplă în ograda sa, respectiv la SC ApaServ Valea Jiului. Locuitorii municipiului Petroșani sunt revoltați și indignați de situație, mai ales că sunt convinși că ei vor plăti din propriile buzunare pierderile. Dacă ar fi mimat măcar interesul pentru cetățean, Laurențiu Nistor l-ar fi trimis de urgență pe ”secundul” său de încredere, administratorul public Costel Avram, să remedieze problema. Unde mai pui că Avram are în subordine operatorul de apă și canal din Valea Jiului, ba chiar a fost la conducerea societății ani în șir.
Vom reveni cu un amplu reportaj pe această temă. Așteptăm și reacția șefului CJ Hunedoara, pentru că este important să știm cine suportă pierderile și cine este vinovat.