Marian Căpățână recunoaște că a mințit în legătură cu Dan Voiculescu

0

Curtea de Apel București l-a obligat pe Marian Căpățână să retracteze afirmațiile făcute la adresa lui Dan Voiculescu în legatură cu presupusa implicare în dosarul lui Mircea Basescu, notează DC News.

”Textul comunicatului transmis pe 17 octombrie 2016 de Marian Căpățână prin avocatul său:

În conformitate cu dispoziţiile Deciziei civile nr.380A/01.06.2016 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a III-a Civilă, în dosarul nr.24775/3/2014, prin care s-a dispus “obligarea paratului (n.r.Căpăţînă Marian Adrian) sa retracteze in mod public, afirmatia realizata in public, la data de 27.06.2014, in fata jurnalistilor”, subsemnatul Căpăţînă Marian Adrian inteleg sa indeplinesc de buna voie obligatia stabilita de instanta, respectiv solicit publicarea urmatorului:

”Retractez afirmaţia făcută de mine în mod public, la data de 27.06.2014, în fata jurnaliştilor – “Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani cu împrumut, am vrut să îi folosesc la Aversa şi nu i-am mai folosit” In 2014, înainte de a intra în duba cu care urma să fie transportat în arestul Poliţiei Capitalei, Capatana a declarat în fata jurnaliştilor că întreg dosarul în care este judecat este o “făcătură” pusă la cale de Dan Voiculescu : « Suntem nevinovaţi total, e o făcătură a lui Voiculescu. Am luat bani împrumut, am vrut să îi folosesc la AVERSA şi nu i-am mai folosit».

În comunicatul de presă transmis pe 17 octombrie 2016, Marian Căpățână recunoaște că a mințit jurnaliștii.

Curtea de Apel București a decis ca Marian Căpățână i-a afectat imaginea lui Dan Voiculescu prin afirmațiile mincinoase făcute pe 27 iunie 2014.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.