Șantajist și mincinos! Condamnatul penal Andrei Câmpean are iarăși probleme cu legea

Penalul Câmpean defila în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare susținând că a fost controlat de Inspectoratul Teritorial de Muncă, atât el cât și concubina sa, ambii fiind implicați într-o asociație de tip ONG și un obscur sait în care-și exprimă opiniile ducând analfabetismul la rang de artă.

Individul susținea că n-au fost găsite nereguli la asociația pe care o patronează, dar realitatea este alta și arată că pe lângă faptul că este un șantajist dovedit este și un mincinos.

ITM face sesizare penală

Inspectorii de muncă din cadrul ITM Hunedoara, cei pe care șantajistul Câmpean îi invoca în acțiunile sale de intimidare a afaceriștilor, l-au prins cu ocaua mică și anunță că se vor adresa Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, procurorii urmând să constate dacă penalul Câmpean sau concubina lui au încălcat legea. Mai exact, inspectorii au descoperit că Andrei Câmpean și concubina sa, Pușkaș Melinda, au folosit în activitățile lor de colectare de fonduri și minori, respectiv proprii copii. Mai exact, nu o singură dată, Pușkaș Melinda a fost văzută cu o cutie prin fața bisericilor din Petroșani, însoțită de unul sau mai mulți dintre copii, strângând donații pentru așa-zise cauze nobile. Pentru că n-ar fi fost respectată legislația privind folosirea minorilor la muncă, ITM sesizează organele abilitate să efectueze o anchetă penală. Procurorii de la Petroșani vor trebui să decidă care dintre cei doi adulți au încălcat legea penală. De precizat ar fi și faptul că șantajistul Câmpean nu este la prima ”vizită” la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani în calitate de suspect-cercetat penal. Ba chiar cu un tupeu de neimaginat, penalul a indus în eroare și fosta conducere a procurorilor, aspect relatat de Observatorul Național la vremea respectivă, după ce și-a făcut acreditare la instituție folosindu-se de câteva documente false.

Sesizată și Direcția pentru Protecția Copilului Hunedoara

Întrucât poate fi vorba de un abuz asupra minorilor, ITM Hunedoara acționează conform legislației și sesizează și DGASPC Hunedoara, pentru ca specialiștii instituției să ia măsuri astfel încât minorii să nu fie într-o situație de risc. De altfel, DGASPC Hunedoara a fost sesizată în mai multe rânduri în legătură cu posibile riscuri la care sunt expuși copiii, iar o serie de imagini apărute în spațiul public sunt cu adevărat șocante. Astfel, micuții sunt văzuți umblând pe străzi, prin ploaie și frig, desculți. Nu o dată, după cum puteți vedea aici.

Condamnatul penal pentru șantaj Andrei Câmpean, dacă va fi pus sub acuzare, trimis în judecată de către procurori și condamnat de o instanță, riscă de această dată să ajungă în pușcărie, acesta având deja o condamnare cu suspendare.

VIZUALIZEAZĂ Și :Penalul Câmpean se pregătește pentru următoarea emisiune – „ROMANII ARE TALENTE!” 🙂 OARE SE CALIFICĂ? TRECE ÎN ETAPA VIITOARE???

CITEȘTE ȘI: 

Șantajistul Andrei Câmpean este disperat! Afacerea ”donațiilor” îi este sub monitorizare

Autoritățile fac verificări la șantajistul Andrei Câmpean

              SURSĂ DOCUMENT:  FACEBOOK

 

CITEȘTE ȘI: 

Inspectorii ITM Hunedoara l-au amendat cu 20.000 lei pe găinarul care s-a dat drept jurnalist

Act criminal al unui dezaxat! Vieți puse în pericol intenționat. IGPR, IPJ Hunedoara, Poliția Petroșani ce așteptați, să numărați victime?