Sloi muntenesc de porc

0

Ingrediente (8 porții)

1kg-carne de porc (pulpă, ceafă, mușchiuleț)

300g-slănină de porc

300g-cârnați de porc în maț natural

cimbru

Preparare:

1-Carnea de porc prospătă, se ține la saramură câteva zile apoi se pune la fum.

2-Se topește slănina de porc până se obține untura topită suficientă și se scot jumările care se pun la scurs.

3-Carnea și cârnații, după câteva fumuri se curață bine cu un stergar și apoi se coace în untură.

4-Când se rumenesc se scot și se scurg de untura de lucru apoi se așază într-o oală sau borcan mare, alternând carnea de diverse feluri cu carnații. La fiecare strat se așterne un praf de cimbru și câteva jumări din cele puse la scurs.

5-Deasupra se toarnă untură topită proaspăt, nu cea în care s-a prăjit.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.