LIFE&STYLE : CEI MAI DOTATI BARBATI, IN FUNCTIE DE ZODIE!

0

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Zodia Berbec reprezintă virilitatea şi fertilitatea, prin urmare nu este nimic ciudat în faptul că cei mai mulţi reprezentanţi ai acestei zodii sunt foarte bine dotaţi.
Taur (21 aprilie – 21 mai)
La fel ca şi cei din zodia berbec, nativii din taur sunt înzestraţi de astre cu tot ce e mai bun la capitolul bărbăţie. Iar pe lângă faptul că sunt dotaţi, calităţile lor de amanţi sunt de invidiat pentru ceilalţi reprezentanţi ai zodiacului.
Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Bărbaţii din zodia gemeni nu se pot lăuda cu „dotări” impresionante, dar reuşesc să compenseze orice neajuns prin farmecul lor personal.Sunt foarte amuzanţi şi cuceritori de performanţă, deci reuşesc să mascheze lipsurile.
Rac (22 iunie – 21 iulie)
Nativii din rac stau destul de prost la acest capitol. Nu sunt prea bine dotaţi, dar sunt foarte sentimentali şi tandri, ceea ce îi ajută fie amanţi ireproşabili pentru femeile romantice.
Leu (22 iulie – 22 august)
Bărbaţii din zodia leu se află în topul celor mai bine dotaţi reprezentanţi ai zodiacului. Şi pentru că sunt şi foarte mândri de asta, nu ar fi de mirare chiar să facă din când în când aluzii şi referiri la calităţile lor fizice.
Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Bărbaţii născuţi în zodia fecioară nu vor să iasă în evidenţă prin astfel de calităţi, dar nici nu prea au cu ce se lăuda. Natura nu a fost prea darnică, dar nici prea zgârcită cu ei. Sunt exact cum şi-ar dori să fie – în categoria de mijloc.
Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Nesiguranţa îi poate determina pe bărbaţii din balanţă să-şi pună la îndoială calităţile fizice chiar şi atunci când nu este absolut deloc cazul. Se liniştesc abia când primesc asigurări de la mai multe partenere de sex că totul este complet în regulă.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Această zodie reprezintă erotismul şi sexualitatea, prin urmare nu este de mirare că bărbaţii din scorpion se numără printre cei mai dotaţi reprezentanţi ai zodiacului.
Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Nativii din săgetător au o înălţime peste medie, iar asta le aduce un plus şi în ceea ce priveşte dotarea sexuală.Sunt, în orice caz, foarte siguri pe ei la acest capitol şi au şi de ce.
Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)
Bărbaţii din capricorn nu se pot lăuda că sunt prea bine dotaţi.Din această cauză unii dintre ei vor încerca să abordeze o atitudine de cuceritori numai pentru a-şi compensa lipsurile.
Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)
Nativii zodiei vărsător se află la mijlocul clasamentului în ceea ce priveşte dotarea sexuală. Nu se pot lăuda că sunt prea dotaţi, dar nici nu au motive să fie ruşinaţi.
Peşti (19 februarie – 20 martie)
Nici bărbaţii din zodia peşti nu au primit de la natură dotări „speciale”. Dar asta nu îi împiedică pe mulţi dintre ei să fie cuceritori înrăiţi şi de-a dreptul dependenţi de sex.

ALTE ARTICOLE INTERESANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here