Costel Avram- ilustrul gropar al Petroșaniului | VIDEO NEWS

Ne-a dat peste cap viețile și fără pic de remușcare ne cere să-l punem în următorii patru ani la cârma orașului Petroșani. Costel Avram, ilustrul traseit politic, și-a ales și sloganul perfect de campanie – ”RE-Start Petroșani” și pe modelul PSD, acesta ne promite că ne scoate din noroaie. Din noroaiele făcute chiar de el în tot municipiul Petroșani.

Avram n-are pic de reacție la nemulțumirile exprimate de petroșănenii nemulțumiți, a căror viața a fost data peste cap. Încearcă postacii săi, conturi false de partid, să-l apere. Oare ce intrerse se ascund în spatele acestei tăceri a administratorului public al județului, Costel Avram?

În mod normal, diriguitorul județului ar fi acționat până acum și ar fi stabilit măsuri clare de acțiune, mai ales că are toate pârghiile necesare. Să nu existe vreu dubiu cum că Avram nu se poate implica, Observatorul Național publică și Autorizația de construcție eliberată de Consiliul Județean Hunedoara, forul condus de PSD care a dat liber la distrus prin Petroșani.

Poate că liderilor PSD le convine ca distrugerile să fie cât mai mari, că se bazează pe faptul că petroșănenii vor considera că primarul actual este responsabil, că municipalitatea Petroșani poartă vina. Nimic mai fals, vă garantăm asta domnilor pesediști. Oamenii știu, petroșănenii știu că i-ați întors cu un secol în urmă. Vă vor judeca la alegeri, o să vedeți acest lucru. De prea multe ori nu ați dat doi bani pe Valea Jiului, zona din care ați avut voturi pentru majoritatea în Consiliul Județean Hunedoara.

VIDEO NEWS

Observatorul Național va continua să deruleze campanii în tot municipiul Petroșani, dar și în restul Văii Jiului, acolo unde proiectele lui Avram, bune pentru că aduc bani europeni în zonă, dar derulate prost și cu semene mari de întrebare,  transformă viața oamenilor într-un calvar.

CITEȘTE ȘI :

Costel Avram ne-a întors cu 100 de ani în urmă. Petroșaniul e distrus de la un capăt la altul! VIDEO


CITEȘTE ȘI :

Petroșăneni disperați după dezastrul făcut de Costel Avram – VIDEO


CITEȘTE ȘI :

Avram – stăpânul gropilor din Petroșani | VIDEO


CITEȘTE ȘI :

Petroșani-un municipiu distrus de buldozerele lui Avram | VIDEO